Vouwdeuren

Voor vouwdeurkasten bieden wij u een uitgebreide selectie. U heeft bij ons de keuze uit enkele vouwdeuren, dubbele vouwdeuren en ruimtebesparende vouwdeuren. En de kast wordt natuurlijk geheel op maat gemaakt.

De stijl en uitstraling van uw vouwdeuren bepaalt u uiteraard zelf. Voor de uitvoering van uw deuren kunt u kiezen uit maar liefst 6 verschillende series in meer dan 45 verschillende kleuren. De series variëren van functioneel strak met Base, eventueel voorzien van een mat-aluminium greep over de volle lengte Techbase tot sfeervol romantisch met Romance. U kunt ook kiezen voor colorglass deuren Glass, al dan niet voorzien van het subtiele kader van Frame, of voor de facet geslepen spiegel van Mirror. U kunt natuurlijk ook kleuren combineren. Denkt u eens aan een mooie combinatie van verschillende kleuren voor planken en achterwand of de band van de plank in de kleur van de deur. Uw vouwdeurkast of draaideurkast wordt bij ons net even anders!

Tevens kunt u de vouwdeuren en draaideuren laten uitvoeren als spuitwerk in alle NCS- en RAL-kleuren. Deze kleuren zijn mogelijk in zowel hoog- als zijdeglans. Zo wordt uw kast precies de juiste kleur met een zeer chique uitstraling!

Met de knoppen en grepen uit ons assortiment geeft u uw kast net dat beetje extra, de “finishing touch”. Onder accessoires vindt u een greep uit ons uitgebreide assortiment.

Voordelen vouwdeuren bij Comfort in Stijl

  • Diverse uitvoeringen
  • Variabele maatvoering
  • Zeer veel kleurkeuzes
  • Ruim aanbod knoppen en grepen
  • Ruimtebesparend

Maak nu eenvoudig via de buttons rechts een vrijblijvende afspraak met onze kastenspecialist voor een gesprek over uw droomkast.

Bekijk de onderstaande afbeeldingen om inspiratie op te doen.


Bookmark and Share