Hoe belangrijk is LED verlichting voor je?

Goede verlichting speelt een belangrijke rol in je huis en op je werkplek. Licht kan namelijk niet alleen functioneel zijn maar is ook makkelijker om handelingen te verrichten. Het heeft ook invloed op je huis en bijvoorbeeld de kleuren van je meubels. Ook in grote magazijnen is het belangrijk de juiste verlichting te hebben. LED verlichting bestel je makkelijk via de  Webshop magazijn verlichting

Door het gebruik van de LED TL lampen bespaar je energiekosten. De LED magazijnverlichting gebruikt zo’n 50% minder energie dan een gewone TL lamp. Daarnaast komt ook nog een kijken dat je de LED lampen minder vaak hoeft te vervangen.

Wat zijn de voordelen van LED verlichting?
LED lampen hebben verschillende voordelen. Dat ledlampen energie zuinig zijn weten we inmiddels wel, maar ledlampen hebben nog meer voordelen. We vertellen je graag wat deze voordelen zijn.

  • LED lampen zijn energie zuiniger dan gloeilampen.

LED verlichting verbruikt aanzienlijk minder stroom dan halogeen- en gloeilampen. Ook verbruikt het 40% minder stroom dan een spaarlamp.

  • Ledverlichting gaat veel langer mee dan andere verlichtingen maar wel liefst 10 jaar lang, wat neer komt op 35000 branduren. Dat is aanzienlijk meer dan een gloeilamp die gemiddeld maar 1000 uur brand. Daarnaast wordt de levensduur van bij LED niet korter wanneer je de lamp in of uitschakelt.
  • LED verlichting is goed voor de gezondheid. Bij LED heb je de keuze om te kiezen voor rimpelvrije LED panelen wat ideaal is voor de concentratie en gezondheid. Veel lampen flikkeren namelijk. Dat zie je niet met het blote oog maar nemen de hersenen wel waar. Met rimpelvrije LED heb je dat niet.
  • De ledverlichting staat gelijk op volle sterkte als je het aanzet.
  • Met ledverlichting kun je heel dicht bij daglicht kleur komen. Hierdoor vangt het deels het gemis van daglicht op in bijvoorbeeld magazijnen en werkplaatsen. Daarnaast zijn LED lampen er ook in verschillende warme kleuren zoals geel oranje rood.
  • LED verlichting wordt minder warm. Een gloeilamp zet veel energie om in warmte en slechts 10% in licht. Bij een LED lamp is dit anders. Een LED lamp zet namelijk 80% om in licht en een klein deel in warmte.

Bron: www.yourlight.com

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uncategorized

Een daklek opsporen

Een lekkage kan veel schade aan huis aanrichten: van het aantasten van de dakconstructie, tot lelijke vochtplekken en schimmels op muren en plafonds. Vermoed je een daklek? Dan is het van belang om snel actie te ondernemen om de lek snel te repareren voor hij meer schade aanricht.   Zelf doen Vochtplekken zijn de duidelijkste […]

Read More
Uncategorized

Wat je moet weten wanneer je je woning wil verkopen zonder makelaar

Tijdens het verkopen van je huis kan een makelaar van grote dienst zijn: hij kent de lokale huizenmarkt en heeft hij natuurlijk veel kennis over het verkopen van huizen. Aan de andere kant zijn de diensten van een makelaar ook redelijk duur en kan je een heleboel geld besparen door je woning zelf te verkopen. […]

Read More
Uncategorized

Met de Prusa i3 mk3s+ maak je wat je wilt

Werken met een 3D printer zoals de Prusa i3 mk3s+ is een hele nieuwe ervaring. Het printen is door de jaren heen sterk ontwikkeld. Daardoor is bijvoorbeeld met meer precisie te werken. Dit heeft te maken met het gebruik van sensors. Een sensor om de juiste hoogteverschillen te meten is daar een voorbeeld van. Daarnaast […]

Read More