Hoe belangrijk is LED verlichting voor je?

Goede verlichting speelt een belangrijke rol in je huis en op je werkplek. Licht kan namelijk niet alleen functioneel zijn maar is ook makkelijker om handelingen te verrichten. Het heeft ook invloed op je huis en bijvoorbeeld de kleuren van je meubels. Ook in grote magazijnen is het belangrijk de juiste verlichting te hebben. LED verlichting bestel je makkelijk via de  Webshop magazijn verlichting

Door het gebruik van de LED TL lampen bespaar je energiekosten. De LED magazijnverlichting gebruikt zo’n 50% minder energie dan een gewone TL lamp. Daarnaast komt ook nog een kijken dat je de LED lampen minder vaak hoeft te vervangen.

Wat zijn de voordelen van LED verlichting?
LED lampen hebben verschillende voordelen. Dat ledlampen energie zuinig zijn weten we inmiddels wel, maar ledlampen hebben nog meer voordelen. We vertellen je graag wat deze voordelen zijn.

  • LED lampen zijn energie zuiniger dan gloeilampen.

LED verlichting verbruikt aanzienlijk minder stroom dan halogeen- en gloeilampen. Ook verbruikt het 40% minder stroom dan een spaarlamp.

  • Ledverlichting gaat veel langer mee dan andere verlichtingen maar wel liefst 10 jaar lang, wat neer komt op 35000 branduren. Dat is aanzienlijk meer dan een gloeilamp die gemiddeld maar 1000 uur brand. Daarnaast wordt de levensduur van bij LED niet korter wanneer je de lamp in of uitschakelt.
  • LED verlichting is goed voor de gezondheid. Bij LED heb je de keuze om te kiezen voor rimpelvrije LED panelen wat ideaal is voor de concentratie en gezondheid. Veel lampen flikkeren namelijk. Dat zie je niet met het blote oog maar nemen de hersenen wel waar. Met rimpelvrije LED heb je dat niet.
  • De ledverlichting staat gelijk op volle sterkte als je het aanzet.
  • Met ledverlichting kun je heel dicht bij daglicht kleur komen. Hierdoor vangt het deels het gemis van daglicht op in bijvoorbeeld magazijnen en werkplaatsen. Daarnaast zijn LED lampen er ook in verschillende warme kleuren zoals geel oranje rood.
  • LED verlichting wordt minder warm. Een gloeilamp zet veel energie om in warmte en slechts 10% in licht. Bij een LED lamp is dit anders. Een LED lamp zet namelijk 80% om in licht en een klein deel in warmte.

Bron: www.yourlight.com

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uncategorized

De tuin waar je kinderen van dromen!

Een tuin maken waar je kinderen al lang van dromen? Dat is een makkelijke opgave door na te denken over de juiste accessoires in de tuin. Een normale tuin met alleen een veldje en flora en fauna trekken de meeste kinderen niet bepaald aan. Zeker jonge kinderen hebben prikkels nodig om hun energie kwijt te […]

Read More
Uncategorized

Hoe kan je het beste geld besparen tijdens het inrichten van je huis?

Een verhuizing of verbouwing kan best prijzig uitvallen. Een nieuw huis hebben is altijd een geweldige uitdaging, maar je spaarrekening heeft er vaak wat meer moeite meer. Vaak gaan mensen naar een woonboulevard om inkopen te doen voor de inrichting, maar goedkoop is dit niet bepaald. Er zijn echter een paar handige trucs om geld […]

Read More
Uncategorized

Wat kan je doen om de veiligheid te vergroten?

Veiligheid gaat boven alles. Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor Statistiek daalt het percentage Nederlanders dat zich onveilig voelt in zijn of haar eigen woonwijk. Dat is goed nieuws. Echter is het belangrijk dat dit percentage nog verder daalt. Mensen kunnen zich om verschillende redenen onveilig voelen in hun eigen woonwijk. Soms zijn hier […]

Read More