Hoe belangrijk is LED verlichting voor je?

Goede verlichting speelt een belangrijke rol in je huis en op je werkplek. Licht kan namelijk niet alleen functioneel zijn maar is ook makkelijker om handelingen te verrichten. Het heeft ook invloed op je huis en bijvoorbeeld de kleuren van je meubels. Ook in grote magazijnen is het belangrijk de juiste verlichting te hebben. LED verlichting bestel je makkelijk via de  Webshop magazijn verlichting

Door het gebruik van de LED TL lampen bespaar je energiekosten. De LED magazijnverlichting gebruikt zo’n 50% minder energie dan een gewone TL lamp. Daarnaast komt ook nog een kijken dat je de LED lampen minder vaak hoeft te vervangen.

Wat zijn de voordelen van LED verlichting?
LED lampen hebben verschillende voordelen. Dat ledlampen energie zuinig zijn weten we inmiddels wel, maar ledlampen hebben nog meer voordelen. We vertellen je graag wat deze voordelen zijn.

  • LED lampen zijn energie zuiniger dan gloeilampen.

LED verlichting verbruikt aanzienlijk minder stroom dan halogeen- en gloeilampen. Ook verbruikt het 40% minder stroom dan een spaarlamp.

  • Ledverlichting gaat veel langer mee dan andere verlichtingen maar wel liefst 10 jaar lang, wat neer komt op 35000 branduren. Dat is aanzienlijk meer dan een gloeilamp die gemiddeld maar 1000 uur brand. Daarnaast wordt de levensduur van bij LED niet korter wanneer je de lamp in of uitschakelt.
  • LED verlichting is goed voor de gezondheid. Bij LED heb je de keuze om te kiezen voor rimpelvrije LED panelen wat ideaal is voor de concentratie en gezondheid. Veel lampen flikkeren namelijk. Dat zie je niet met het blote oog maar nemen de hersenen wel waar. Met rimpelvrije LED heb je dat niet.
  • De ledverlichting staat gelijk op volle sterkte als je het aanzet.
  • Met ledverlichting kun je heel dicht bij daglicht kleur komen. Hierdoor vangt het deels het gemis van daglicht op in bijvoorbeeld magazijnen en werkplaatsen. Daarnaast zijn LED lampen er ook in verschillende warme kleuren zoals geel oranje rood.
  • LED verlichting wordt minder warm. Een gloeilamp zet veel energie om in warmte en slechts 10% in licht. Bij een LED lamp is dit anders. Een LED lamp zet namelijk 80% om in licht en een klein deel in warmte.

Bron: www.yourlight.com

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uncategorized

Welke verschillende soorten glas zijn er en wanneer gebruik je welke

Glasplaten komen steeds meer in woningen en kantoren voor. Ze bieden vele voordelen. Een handig aspect van glas is onder andere, dat het op maat te bestellen is. Of je nu glas zoekt voor op een wand, in een deur of in de badkamer. Op maat is er veel mogelijk en er zijn meerdere glassoorten. […]

Read More
Uncategorized

Het ideale kantoor qua licht en klimaat

Kantoorpanden zullen altijd blijven bestaan. Ook al is de tijd aangebroken dat er hybride wordt gewerkt, kantoorpanden blijven altijd belangrijk. Doordat er op kantoor met vele mensen tegelijkertijd wordt gewerkt, is het belangrijk dat het welzijn van de werknemers optimaal blijft. Aan zieke werknemers zul je niet veel hebben en om het ziekteverzuim zo laag […]

Read More
Uncategorized

Inspiratie om de eetkamer in te richten

Een huis heeft meerdere kamers die verschillende functies hebben. Een daarvan is de eetkamer en die speelt een belangrijke rol. Elk huishouden heeft misschien een eigen eetkamerset en -thema. Waarom is dat? De reden is dat elke huiseigenaar een unieke voorkeur heeft als het gaat om het inrichten van een eetkamer. Je moet aandacht besteden […]

Read More